Rekrytoimme rakennusalan ammattilaisia Espoossa ja Uudellamaalla

Helsingin ammattirakennus Oy toteuttaa monipuolisesti kotitalouksien ja taloyhtiöiden rakennussaneeraukset sekä suuret ja pienet remontit.


Palvelutarjontaamme kuuluvat muun muassa maalaukset, lattiaremontit sekä tasoitetyöt. Hoidamme keittiö- ja kylpyhuoneremontit turvallisesti, tarkasti ja tyylillä.

Ota yhteyttä

Rekrytoimme rakennusalan ammattilaisia pääkaupunkiseudulla

Helsingin Ammattirakennus Oy toteuttaa kotien ja taloyhtiöiden remonttityöt luotettavasti Espoon seudulla ja muualla Uudenmaan alueella.

Toteutamme asiakaskohteissamme niin maalaukset, lattiaremontit sekä keittiö- ja kylpyhuoneremontit varmalla ammattitaidolla. Lisäksi toteutamme taloyhtiöiden vuosikorjauksia.


Etsimme kokeneita huoneistosaneeraajia monipuolisiin remonttikohteisiin. Työtehtäviin kuuluu mm. keittiöiden asentamista, kylpyhuoneremontteja, lattioiden asentamista ja listoittamista sekä muuta yleistä pintaremontointia, kuten tapetointia ja maalausta.Työkokemusta olisi hyvä olla vähintään 2 vuotta monipuolisista kohteista. Myös VTT:n vedeneristyssertifikaatti on eduksi, mutta ei välttämätön. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae mukaan joukkoomme! 


Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse: info@helsinginammattirakennus.fi

Ota yhteyttä