Rakennussaneeraukset ja remontit kodeissa ja taloyhtiöissä Espoossa ja Uudellamaalla

Remontti ei mullista arkeasi jos työt hoitaa kokenut ammattilainen. Helsingin ammattirakennus Oy toteuttaa monipuolisesti kotitalouksien ja taloyhtiöiden rakennussaneeraukset sekä suuret ja pienet remontit. Palvelemme joustavasti Espoosta käsin koko Uudenmaan alueella.


Palvelutarjontaamme kuuluvat muun muassa maalaukset, lattiaremontit sekä tasoitetyöt. Hoidamme keittiö- ja kylpyhuoneremontit turvallisesti, tarkasti ja tyylillä. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä! Annamme mielellämme myös lisätietoja ja käymme tutustumiskäynnillä remonttikohteessa.

Ota yhteyttä

Kylpyhuoneremontit

Hyvä kylpyhuone on kaunis, toimiva ja turvallinen. Me toteutamme kylpyhuoneremontit toiveidesi mukaan alusta loppuun saakka. Puramme vanhan kylpyhuoneesi ja luomme tilalle uuden unelmiesi kylpyhuoneen.


Saat kauttamme muun muassa kylpyhuoneiden ja WC-tilojen laatoitustyöt, kalusteiden asennukset, vesieristykset ja muut kylpyhuoneremontin vaiheet. Teemme remontteja kodin kosteissa tiloissa vahvalla ammattitaidolla ja takaamme kestävän ja laadukkaan työnjäljen.

Keittiöremontit

Remontoimme ammattitaidolla kaikki kodin tilat keittiöitä myöten. Hoidamme keittiöremontin suunnittelun ja toteutuksen toiveidesi pohjalta. Kerro meille unelmakeittiöstäsi, me toteutamme sen.


Hoidamme vanhan keittiön purkutyöt ja asennamme uudet keittiökaapistot ja -kalusteet sekä erilaiset keittiötasot. Toteutamme myös laatoitukset ja kaikkien keittiön pintojen uudistukset lattiaa ja kattoa myöten.

Kysy lisää

Lattiaremontit

Kaipaavatko kotisi lattiat täydellistä uudistusta tai siistimpää ilmettä? Tilaa meiltä sujuva lattiaremontti kotiisi tai taloyhtiöllesi. Remontoimme lattioita kaikissa kodin tiloissa kylpyhuoneet mukaan lukien.


Palvelupakettiimme kuuluu vanhan lattian purku, tarvittavat tasoitustyöt ja uuden lattian asennus. Asennamme muun muassa parketit, laattalattiat ja laminaatit. Kysy lisää erilaisista lattiamateriaaleista, olemme palveluksessasi!

Pyydä tarjous

Maalaustyöt

Uusi maalipinta antaa kodille raikkaan ilmeen. Siististi toteutetut maalaustyöt vaativat kuitenkin huolellista suunnittelua ja suojausta sekä ammattitaitoista toteutusta. Meidän avullamme kotisi tai taloyhtiösi maalaustyöt hoituvat helpommin ja nopeammin kuin osasit unelmoidakaan.


Maalaamme kaikki kotisi tilat toiveidesi mukaan. Valitaan yhdessä sopivat sävyt ja tuotteet maalaustöitä varten, niin lopputulos vastaa varmasti visiotasi. Hoidamme maalaukset myös kosteissa tiloissa.

Tasoitetyöt

Huonosti tehdyt tasoitetyöt antavat kodille huolimattoman ilmeen ja heikentävät uudistustöiden tai laajemman rakennussaneerauksen lopputulosta. Siksi seinien, kattojen ja lattioiden tasoitukset kannattaakin antaa ammattilaisen tehtäväksi. 


Me hoidamme tasoitetyöt kaikenlaisille kodin pinnoille lattiasta kattoon. Teemme tarkkaa työtä kaikenlaisten pintamateriaalien tasoituksessa.

Ota yhteyttä